Elvileg 2rule-os csapat, de minden más mezt felvesznek a pécsi focisták, csak Mészárosét nem

2019 július 7., vasárnap 7:41
99

Tavaly nyár óta a pécsi is azon szerencsés csapatok közé tartozik, amely tagjai felhúzhatják a nemzetközi multikat is térdre kényszerítő magyar sportmárka, a 2rule mezét. Átmeneti problémák voltak ugyan, mert a Mészáros Lőrincéktől 4,5 millió forintért megrendelt mezek jó részének leszállítása a Szabad Pécs korábbi cikke szerint alaposan megcsúszott. Így a felnőtt csapat ugyan a meccsekre 2rule-ban futott ki, de a teljes utánpótlásnak inkább már a Macrontól rendeltek felszerelést előbb 5, majd 10 millió forintért. 

Az NB III-as pécsi csapat most nyáron viszont világrekordot döntött a legrövidebb idő alatt a legtöbb mez bemutatásával. 

1. verzió: az edzők 2rule-ban, a játékosok Pumában

Fotó: PMFC/Facebook

Pumából kétféle is van:

Fotó: PMFC/Facebook

Aztán van Giovova, de abból is kétféle:

Macronból is akad:

De edzettek Nike-ban is:

Aztán szombaton eljött a meccsnap, irány Paks. Nem könnyű egy választás egy pécsi szurkolónak, hogy melyik mezt vegye ki a szekrényből, de alighanem mindenki arra számított, hogy a hétköznapi munkásruha után eljött az ideje a gáladressznek, jöhetnek a 2rule-ok. De nem, a pécsiek Nike-ban léptek pályára. 

Fotó: paksifc.hu

A 2rule ugyanezen a napon Kaposváron népszerűsítette a termékeit. A TV2 a híradóban is beszámolt erről. Bendik Bernadett vezérigazgató azt mondta: „Itt lehetőséget kapunk arra, hogy a 2rule márka újból bizonyítsa a márka minőségét a további vásárlói körnek, akit még esetleg eddig nem tudtunk elérni.” 

A 2rule egy éve indult, azonnal három NBI-es csapattal (Puskás Akadémia, Diósgyőr és Haladás) le is szerződtek, mezeket azonban a szurkolók hosszú hónapokig nem tudtak venni sem a webshopban, sem a 2rule márkaboltban, ami zárva volt. A meccsmezeket megjöttek ugyan, de Diósgyőrben és a Haladásnál is sokáig az előző márkájuk felszerelésében edzettek. 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt