Elvileg 2rule-os csapat, de minden más mezt felvesznek a pécsi focisták, csak Mészárosét nem

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Tavaly nyár óta a pécsi is azon szerencsés csapatok közé tartozik, amely tagjai felhúzhatják a nemzetközi multikat is térdre kényszerítő magyar sportmárka, a 2rule mezét. Átmeneti problémák voltak ugyan, mert a Mészáros Lőrincéktől 4,5 millió forintért megrendelt mezek jó részének leszállítása a Szabad Pécs korábbi cikke szerint alaposan megcsúszott. Így a felnőtt csapat ugyan a meccsekre 2rule-ban futott ki, de a teljes utánpótlásnak inkább már a Macrontól rendeltek felszerelést előbb 5, majd 10 millió forintért. 

Az NB III-as pécsi csapat most nyáron viszont világrekordot döntött a legrövidebb idő alatt a legtöbb mez bemutatásával. 

1. verzió: az edzők 2rule-ban, a játékosok Pumában

Fotó: PMFC/Facebook

Pumából kétféle is van:

Fotó: PMFC/Facebook

Aztán van Giovova, de abból is kétféle:

Macronból is akad:

De edzettek Nike-ban is:

Aztán szombaton eljött a meccsnap, irány Paks. Nem könnyű egy választás egy pécsi szurkolónak, hogy melyik mezt vegye ki a szekrényből, de alighanem mindenki arra számított, hogy a hétköznapi munkásruha után eljött az ideje a gáladressznek, jöhetnek a 2rule-ok. De nem, a pécsiek Nike-ban léptek pályára. 

Fotó: paksifc.hu

A 2rule ugyanezen a napon Kaposváron népszerűsítette a termékeit. A TV2 a híradóban is beszámolt erről. Bendik Bernadett vezérigazgató azt mondta: „Itt lehetőséget kapunk arra, hogy a 2rule márka újból bizonyítsa a márka minőségét a további vásárlói körnek, akit még esetleg eddig nem tudtunk elérni.” 

A 2rule egy éve indult, azonnal három NBI-es csapattal (Puskás Akadémia, Diósgyőr és Haladás) le is szerződtek, mezeket azonban a szurkolók hosszú hónapokig nem tudtak venni sem a webshopban, sem a 2rule márkaboltban, ami zárva volt. A meccsmezeket megjöttek ugyan, de Diósgyőrben és a Haladásnál is sokáig az előző márkájuk felszerelésében edzettek. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.