Zsidó vicc: az izraeli nagykövetség ki akarta retusálni, hogy a nagykövet homárt evett, az eredmény igen humoros lett

Izrael brazíliai nagykövete, Yossi Shelley, a Copa America döntője előtt együtt táplálkozott Jair Bolsonaro brazil elnökkel. A nem különösebben nagy jelentőségű diplomáciai esemény a nagykövetség vicces retusálási próbálkozása miatt került be a hírekbe. Shelley beosztottai ugyanis mindenáron be akarták mutatni a publikumnak, hogy a főnök találkozott Bolsonaróval, az eseményről a jelek szerint viszont csak olyan fotó készült, amin látszik, hogy mit ettek. Sajnos homárt, ami nem kóser. Az izraeli diplomtaák egyik ezért megfogta a Paintet, és olyat művelt, mintha én lettem volna az:

(via Haaretz)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.