Zsidó vicc: az izraeli nagykövetség ki akarta retusálni, hogy a nagykövet homárt evett, az eredmény igen humoros lett

media
2019 július 08., 09:34
comments 296

Izrael brazíliai nagykövete, Yossi Shelley, a Copa America döntője előtt együtt táplálkozott Jair Bolsonaro brazil elnökkel. A nem különösebben nagy jelentőségű diplomáciai esemény a nagykövetség vicces retusálási próbálkozása miatt került be a hírekbe. Shelley beosztottai ugyanis mindenáron be akarták mutatni a publikumnak, hogy a főnök találkozott Bolsonaróval, az eseményről a jelek szerint viszont csak olyan fotó készült, amin látszik, hogy mit ettek. Sajnos homárt, ami nem kóser. Az izraeli diplomtaák egyik ezért megfogta a Paintet, és olyat művelt, mintha én lettem volna az:

link Forrás

(via Haaretz)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.