Zsidó vicc: az izraeli nagykövetség ki akarta retusálni, hogy a nagykövet homárt evett, az eredmény igen humoros lett

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Izrael brazíliai nagykövete, Yossi Shelley, a Copa America döntője előtt együtt táplálkozott Jair Bolsonaro brazil elnökkel. A nem különösebben nagy jelentőségű diplomáciai esemény a nagykövetség vicces retusálási próbálkozása miatt került be a hírekbe. Shelley beosztottai ugyanis mindenáron be akarták mutatni a publikumnak, hogy a főnök találkozott Bolsonaróval, az eseményről a jelek szerint viszont csak olyan fotó készült, amin látszik, hogy mit ettek. Sajnos homárt, ami nem kóser. Az izraeli diplomtaák egyik ezért megfogta a Paintet, és olyat művelt, mintha én lettem volna az:

(via Haaretz)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 3,8 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.