70 brit partiállat őrjöngte végig a Manchester-Zadar pokoljáratot

Émelyítő szagú riportban számolt be a Mirror egy Manchesterből Zadar városába tartó fapados járatról, ami a horvát üdülővárosban most zajló Hard Island Festival első napján szállt fel Angliából. 

A Hard Island egy olcsó tengerparti technofesztivál, amit természetesen imádnak a brit partiállatok. 

A beszámoló szerint - amit a 24 éves Anitának, és barátjának, a 32 éves Piotrnak köszönhetünk - valóságos pokoljárat hagyta el Manchestert szombaton. Több tucat buliturista már a felszállás pillanatában - sőt egyes beszámolók szerint már a reptéren - hullarészeg volt. 

Valójában a gép utasainak többsége a fesztiválra tartott, és már a reptéren bőven az esti bulira melegített. Sokáig kérdéses volt, fel tud-e egyáltalán szállni a repülő, mivel a partinép úgy üvöltözött, hogy a biztonsági utasításokat is alig lehetett beolvasni. Végül a kapitány mégis útnak indult. 

Anitáék videót is csináltak, Piotr láthatóan eggyel jobban élvezte a helyzetet, mint a barátnője: 

Az egyik bulikirály -  a három és fél órás úton készült képek főszereplője - össze is hányta saját magát, és a közlekedő folyosót, közben társai is minősíthetetlenül óbégattak, és őrjöngtek a fedélezeten; nem törődve a biztonsági övekkel, és semmilyen utasítással, ami a legénység részéről elhangzott. 

A helyzet annyira elfajult, hogy a legénység még leszállás előtt riasztotta a rendőrséget. A landolást követően még a gépen őrizetbe vettek három embert, mielőtt bárki elhagyhatta volna a fedélzetet. Ezt később a Ryanair is megerősítette.

Anita így közvetítette le utólag a lapnak az eseményeket: 

  • „Mintha egy dzsungelben lettem volna állatok között.”
  • „Pokol volt a levegőben. Életem legrosszabb utazása. Rémisztő volt.” 
  • „Csak úgy tudom leírni, mint egy rave 10 ezer láb magasságban, zene nélkül.”
  • „Olyan részegek voltak már a felszálláskor, hogy miattuk senki mást sem szolgáltak ki alkohollal a gépen.”
  • „Képtelenség volt megfékezni őket, hiába próbálkoztak a stewardok. Üvöltöztek, énekeltek, őrjöngtek.” 
  • „Többször megfenyegette őket a legénység, hogy leszállítják őket, hiába.”
  • „Gyakorlatilag bulit csináltak a repülőn. De mint az állatok.” 

(Mirror)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.