Kivonul az V. kerületből a Lime közösségi rolleres cég

2019 július 11., csütörtök 10:32
229

Pár hete kiszaladtam otthonról a körút és Tátra utca sarkán lévő postára, és akkor találkoztam szerintem életemben először ilyen közösségi rollerrel, amit valaki otthagyott a Tátra utca közepén a járdán, és alig lehetett elférni tőle. Először meg is lepődtem, hogy valaki így ott merte hagyni a nyílt utcán a rollerét, még ha csak beszaladt valahova akkor is, aztán visszafelé, mikor még mindig ugyanott volt, rájöttem, hogy a jármű konkrétan ott parkol.

Kevés ennél idegesítőbb jelentség van, mármint szuper, hogy lehet elektromos rollert bérelni, de a gyalogos közlekedést tényleg el tudja lehetetleníteni, hogy bárhol otthagyják őket a felhasználók.

Feltehetően ezt elégelte meg az V. kerületi önkormányzat, ahol most begyűjtötték az utcákon széthagyott rollereket, és csak egy közigazgatási eljárás után hajlandóak visszaadni őket. Az üzemeltető cég az Index tudósítása szerint válaszul kivonulnak a kerületből, mivel a belváros még külön engedélyhez is kötötte volna a működést.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt