Soha nem volt még ilyen cuki a klímakatasztrófa

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Alaszka kétszer olyan gyorsan melegszik, mint a világátlag, július elején történelmi rekord dőlt meg az Északi sarkkör közelében fekvő amerikai állam legnagyobb városában Anchorage-ben, ahol 32 fokot mértek, miközben az arra a napra mért átlagos nyári hőmérséklet a területen 18,4 fok.

Ebben a városban készült a cím felett látható nagyon kedves videó is, amin egy jávorszarvas egy kerti locsoló segítségével hűti magát a hőhullám idején. Itt egy vadon élő állatot látni, aminek nem a nagyváros az első számú élőhelye, el lehet képzelni mennyire lehetett kétségbe esve, ha a házak közelében keresett enyhülést a hőség elől.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.