Soha nem volt még ilyen cuki a klímakatasztrófa

klímakatasztrófa
2019 július 11., 4:33
comments 118

Alaszka kétszer olyan gyorsan melegszik, mint a világátlag, július elején történelmi rekord dőlt meg az Északi sarkkör közelében fekvő amerikai állam legnagyobb városában Anchorage-ben, ahol 32 fokot mértek, miközben az arra a napra mért átlagos nyári hőmérséklet a területen 18,4 fok.

Ebben a városban készült a cím felett látható nagyon kedves videó is, amin egy jávorszarvas egy kerti locsoló segítségével hűti magát a hőhullám idején. Itt egy vadon élő állatot látni, aminek nem a nagyváros az első számú élőhelye, el lehet képzelni mennyire lehetett kétségbe esve, ha a házak közelében keresett enyhülést a hőség elől.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt