Soha nem volt még ilyen cuki a klímakatasztrófa

Alaszka kétszer olyan gyorsan melegszik, mint a világátlag, július elején történelmi rekord dőlt meg az Északi sarkkör közelében fekvő amerikai állam legnagyobb városában Anchorage-ben, ahol 32 fokot mértek, miközben az arra a napra mért átlagos nyári hőmérséklet a területen 18,4 fok.

Ebben a városban készült a cím felett látható nagyon kedves videó is, amin egy jávorszarvas egy kerti locsoló segítségével hűti magát a hőhullám idején. Itt egy vadon élő állatot látni, aminek nem a nagyváros az első számú élőhelye, el lehet képzelni mennyire lehetett kétségbe esve, ha a házak közelében keresett enyhülést a hőség elől.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.