Fizetőkapunál várakozó magyarokat tarolt le egy BMW-s a horvát autópályán

Súlyos baleset történt a horvátországi Sveta Helena (Szentivánzelina) falu határában, mikor egy, a sebességhatár fölött hajtó BMW-s az autópálya fizetőkapujánál várakozó magyar autókba csapódott. A BMW letarolta a többi járművet.

Az egyik várakozó autó először a fizetőkapuhoz csapódott, majd a felismerhetetlenségig összeroncsolódott. A balesetben 3 ember sérült meg, köztük egy nő és egy gyerek, mindhárman válságos állapotban kerültek kórházba. (hvg.hu)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.