A felújítás után is úgy festették fel a parkolóhelyeket a Magyar utcában, hogy nem fér el egy babakocsi sem

közlekedés
2019 július 15., 06:45
comments 349

A jarokelo.hu-n jelent meg egy friss fotó a belvárosi Magyar utca felújításáról, azon belül arról, hogy a legendásan emberiség- és gyalogosellenes utcában eleve úgy festették fel a parkolójeleket, hogy a nemautós emberek ne tudjanak elférni.

Az a vicc, hogy a Magyar utca ezzel kifejezetten humánusnak számít a közvetlen környezetéhez képest, a közeli Reáltanoda utcában ugyanis 43 centi széles járdát hagytak meg. 

Egyre erősebb a gyanú, hogy ha az autók szavazhatnának, Budapesten már nem élne eleven ember. Nagy kérdés, hogy az elsőgenerációs önvezető autókban lesz-e szavazós funkció.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.