A felújítás után is úgy festették fel a parkolóhelyeket a Magyar utcában, hogy nem fér el egy babakocsi sem

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A jarokelo.hu-n jelent meg egy friss fotó a belvárosi Magyar utca felújításáról, azon belül arról, hogy a legendásan emberiség- és gyalogosellenes utcában eleve úgy festették fel a parkolójeleket, hogy a nemautós emberek ne tudjanak elférni.

Az a vicc, hogy a Magyar utca ezzel kifejezetten humánusnak számít a közvetlen környezetéhez képest, a közeli Reáltanoda utcában ugyanis 43 centi széles járdát hagytak meg. 

Egyre erősebb a gyanú, hogy ha az autók szavazhatnának, Budapesten már nem élne eleven ember. Nagy kérdés, hogy az elsőgenerációs önvezető autókban lesz-e szavazós funkció.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.