Megváltoztatják a Ryanairnek szállítandó Boeing 737 Maxok nevét

A Guardian által bemutatott fotók szerint a Boeing átnevezte a Ryanairnek szállítandó Boeing 737 Max repülőgépeit, a repülőgépgyárban készített fotók szerint ugyanis a légitársaság színeivel festett gépek oldalán nem a 737 MAX, hanem a 737-8200 felirat látszik.

A repülőgéptípus még mindig nincs használatban, miután Indonéziában és Etiópiában két balesetben összesen 346 embert ölt meg. A Boeing vállalta, hogy elvégzi a szükséges javításokat a típuson, és a már megrendelt 135 repülőt már frissített verzióban szállítja le.

A Boeing nem kommentálta, hogy átnevezik-e a modellt, de sok szakértő régóta ezt várja, a 737 Max típusnév ugyanis erősen erodálódott a balesetek miatt. (Guardian)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.