Megváltoztatják a Ryanairnek szállítandó Boeing 737 Maxok nevét

külföld
2019 július 15., 15:59
comments 225

A Guardian által bemutatott fotók szerint a Boeing átnevezte a Ryanairnek szállítandó Boeing 737 Max repülőgépeit, a repülőgépgyárban készített fotók szerint ugyanis a légitársaság színeivel festett gépek oldalán nem a 737 MAX, hanem a 737-8200 felirat látszik.

link Forrás

A repülőgéptípus még mindig nincs használatban, miután Indonéziában és Etiópiában két balesetben összesen 346 embert ölt meg. A Boeing vállalta, hogy elvégzi a szükséges javításokat a típuson, és a már megrendelt 135 repülőt már frissített verzióban szállítja le.

A Boeing nem kommentálta, hogy átnevezik-e a modellt, de sok szakértő régóta ezt várja, a 737 Max típusnév ugyanis erősen erodálódott a balesetek miatt. (Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.