Megváltoztatják a Ryanairnek szállítandó Boeing 737 Maxok nevét

A Guardian által bemutatott fotók szerint a Boeing átnevezte a Ryanairnek szállítandó Boeing 737 Max repülőgépeit, a repülőgépgyárban készített fotók szerint ugyanis a légitársaság színeivel festett gépek oldalán nem a 737 MAX, hanem a 737-8200 felirat látszik.

A repülőgéptípus még mindig nincs használatban, miután Indonéziában és Etiópiában két balesetben összesen 346 embert ölt meg. A Boeing vállalta, hogy elvégzi a szükséges javításokat a típuson, és a már megrendelt 135 repülőt már frissített verzióban szállítja le.

A Boeing nem kommentálta, hogy átnevezik-e a modellt, de sok szakértő régóta ezt várja, a 737 Max típusnév ugyanis erősen erodálódott a balesetek miatt. (Guardian)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.