Kihozta a punkot a fideszes alelnökből az Európai Parlament

DIVAT
2019 július 17., 17:29
comments 386

Üzenetértékű bőrdzsekiben jelent meg az Európai Parlament szerdai ülésén a fideszes Járóka Lívia, hogy megvitassa a finn elnökség következő 6 hónapra szóló programját. Egyelőre nem világos, hogy csak Helsinkinek akart üzeni, vagy már a Fidesz következő nagy fordulatát készíti elő, hogy a következő kampányzárón az Ismerős Arcok helyett már a Berosszulás játszhasson.

Járóka Lívia az EP 2019. július 17-i ülésén.
photo_camera Járóka Lívia a finn elnökség programjáról szóló vitán Strasbourgban Fotó: Frederick Florin/AFP

Járóka Líviát egyébként nemrég választották meg az Európai Parlament alelnökévé, és máris erősebben kezdett, mint az ugyanebbe a pozícióba került DK-s, Dobrev Klára.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.