Nem bírnak a fertőzéssel: ha továbbjut a Vidi, akkor is Felcsúton kénytelen játszani

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Honlapján közölte a MOL Vidi Fehérvár, hogy egyelőre nem sikerült úrrá lenni a sóstói stadion ivóvízhálózatának fertőzésén, ha továbbjutnak az Európa Liga harmadik körébe, akkor is Felcsúton kénytelen játszani. 

"Bár folyamatos, megfeszített munkavégzés folyik annak érdekében, hogy a stadionban lévő fertőzés eltávolításra kerüljön,

a július 17-én megküldött hivatalos vizsgálati eredmények alapján az ivóvízhálózatban továbbra is kimutatható a Pseudomonas aeruginosa baktérium jelenléte," írták. 

Fotó: MTI Fotószerkesztõség/Bodnár Boglárka/MTI/MTVA

Rutinellenőrzésen derült ki június végén, hogy antibiotikumokkal szemben ellenálló szuperbaktérium telepedett meg a tavaly novemberben átadott 14 milliárdos aréna vízhálózatában. A fertőzésveszély miatt a csapat Pancho Arénába költözött ideiglenesen, csütörtök este is Felcsúton fogadják az FC Vaduzt. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.