Orbán Viktor nem hivatalos úton Oroszországban járt

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Orbán Viktor miniszterelnököt Szenpéterváron, a cári palota kertjében fotózta le az Index egyik olvasója. A miniszterelnök szabadságon van, és a szóvivője azt mondta, hogy " csak a hivatalos miniszterelnöki programokról adunk tájékoztatást".

Az utazás tehát elvben nyaralás lehet, bár az is érdekes, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök is a városban volt éppen, mert a fehérorosz kollégájával találkozott ott. 

Az utóbbi években Orbán Viktor általában Horvátországban üdült, néhány napja pedig Olaszországban tűnt fel, ahol szintén nem hivatalosan járt. (Index)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.