Szövetséget kötött a Fidesszel a szegedi polgármesterségért induló építési vállalkozó

A Fidesszel szövetségben indul ősszel a polgármesterségért Szegeden Nemesi Pál szegedi építővállalkozó, az erről szóló együttműködési megállapodást hétfőn írták alá. Nemesi a helyi Fidesz-szervezet elnökével, Bartók Csabával tartott sajtótájékoztatóján hangsúlyozta, minden politikai erővel kész az együttműködésre, aki hajlandó Szegedért dolgozni, munkát végezni azért, hogy más pályára álljon a város gazdasága és politikai élete. Továbbra is várja azok csatlakozását, akik részt kívánnak venni ebben a munkában.

Nemesi Pál bejelenti az indulását

Nemesi Pál a Ferroép Fővállalkozó Zrt. főtulajdonosa. Cége a közelmúltban többek közt a szegedi zsinagóga, a szegedi klinika felújításán, ill. építésén dolgozhatott, de ők nyerték meg Lezsák Sándor Lakitelki Népfőiskoláján épülő termálfürdő építésére kiírt 4,5 milliárdos közbeszerzést is. 

A független jelölt, aki a biztonság kedvéért azért Orbán Viktorral és Kubatov Gáborral egyeztetett indulása előtt, hétfőn azt mondta, hogy a Fidesz helyi szervezete feltételekhez kötötte az együttműködést. Közölte, egyetért azzal, hogy valamennyi szegedi érdeke, hogy a határ védelme erős legyen, ne érkezhessenek a városba ellenőrizetlenül bevándorlók. És egyébként a  szegedi parkolási rendszert is átalakítanák. (MTI)

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.