Szövetséget kötött a Fidesszel a szegedi polgármesterségért induló építési vállalkozó

politika
2019 július 22., 09:56
comments 122

A Fidesszel szövetségben indul ősszel a polgármesterségért Szegeden Nemesi Pál szegedi építővállalkozó, az erről szóló együttműködési megállapodást hétfőn írták alá. Nemesi a helyi Fidesz-szervezet elnökével, Bartók Csabával tartott sajtótájékoztatóján hangsúlyozta, minden politikai erővel kész az együttműködésre, aki hajlandó Szegedért dolgozni, munkát végezni azért, hogy más pályára álljon a város gazdasága és politikai élete. Továbbra is várja azok csatlakozását, akik részt kívánnak venni ebben a munkában.

Nemesi Pál
photo_camera Nemesi Pál bejelenti az indulását

Nemesi Pál a Ferroép Fővállalkozó Zrt. főtulajdonosa. Cége a közelmúltban többek közt a szegedi zsinagóga, a szegedi klinika felújításán, ill. építésén dolgozhatott, de ők nyerték meg Lezsák Sándor Lakitelki Népfőiskoláján épülő termálfürdő építésére kiírt 4,5 milliárdos közbeszerzést is.

A független jelölt, aki a biztonság kedvéért azért Orbán Viktorral és Kubatov Gáborral egyeztetett indulása előtt, hétfőn azt mondta, hogy a Fidesz helyi szervezete feltételekhez kötötte az együttműködést. Közölte, egyetért azzal, hogy valamennyi szegedi érdeke, hogy a határ védelme erős legyen, ne érkezhessenek a városba ellenőrizetlenül bevándorlók. És egyébként a szegedi parkolási rendszert is átalakítanák. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.