Kisiklott egy tehervonat két kocsija a pusztaszabolcsi vonalon

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Az éjjel kisiklott egy tehervonat két kocsija a Dunai Finomító vasútállomáson. A műszaki mentés befejezéséig, várhatóan szerda délelőttig 15-20 perccel hosszabb menetidővel kell számolni a pusztaszabolcsi vonalon. Százhalombatta és a Dunai Finomító állomás között ugyanis csak egy vágányon közlekedhetnek a vonatok.

A kisiklott teherkocsikban nem volt rakomány. 

UPDATE 7:59: Az ígértnél korábban véget ért a kisiklott tehervonat műszaki mentése, így már reggel mindkét vágányon újraindulhatott a vonatközlekedés a pusztaszabolcsi vonalon. (Via MTI)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.