Kisiklott egy tehervonat két kocsija a pusztaszabolcsi vonalon

közlekedés
2019 július 24., 04:18

Az éjjel kisiklott egy tehervonat két kocsija a Dunai Finomító vasútállomáson. A műszaki mentés befejezéséig, várhatóan szerda délelőttig 15-20 perccel hosszabb menetidővel kell számolni a pusztaszabolcsi vonalon. Százhalombatta és a Dunai Finomító állomás között ugyanis csak egy vágányon közlekedhetnek a vonatok.

A kisiklott teherkocsikban nem volt rakomány.

UPDATE 7:59: Az ígértnél korábban véget ért a kisiklott tehervonat műszaki mentése, így már reggel mindkét vágányon újraindulhatott a vonatközlekedés a pusztaszabolcsi vonalon. (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.