Már a csomagtartón utaznak mizsei vonalon a MÁV utasai

2019 július 24., szerda 14:30
233

Évtizedek óta hatalmas lemaradásban van a még mindig monopolhelyzetben lévő magyar államvasúti cég (MÁV) az üzemelthető vonatok számával, ezért sokak számára talán nem meglepő, hogy lassan az indiai vonatok jól ismert képeit lehet majd elkészíteni a magyar vasútvonalakon is.

A 142-es fővonalon olyannyira kevés a vonat, hogy az utasok már akkor sem férnek el, ha zsúfoltan állnak: a fiatalabbak inkább a csomagtartón kerestek maguknak helyet.

„A nyári menetrend bevezetése óta a Desiro motorvonatok többsége a Budapest és Balaronfüred között közlekedő Katica sebesvonati járatokon közlekednek, emiatt a lajosmizsei vonalra jóval kevesebb egység jut. (...) Ez vezetett a képeken látható zsúfoltsághoz, utaslemaradásokhoz, utasrosszullétekhez, káoszhoz” - írja a 142-es blog, amelyet kifejezetten emiatt a vonal miatt hoztak létre a készítők, és igyekeznek egymást tájékoztatni az egyre romló utazási lehetőségekről. (Mav142)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt