Már a csomagtartón utaznak mizsei vonalon a MÁV utasai

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Évtizedek óta hatalmas lemaradásban van a még mindig monopolhelyzetben lévő magyar államvasúti cég (MÁV) az üzemelthető vonatok számával, ezért sokak számára talán nem meglepő, hogy lassan az indiai vonatok jól ismert képeit lehet majd elkészíteni a magyar vasútvonalakon is.

A 142-es fővonalon olyannyira kevés a vonat, hogy az utasok már akkor sem férnek el, ha zsúfoltan állnak: a fiatalabbak inkább a csomagtartón kerestek maguknak helyet.

„A nyári menetrend bevezetése óta a Desiro motorvonatok többsége a Budapest és Balaronfüred között közlekedő Katica sebesvonati járatokon közlekednek, emiatt a lajosmizsei vonalra jóval kevesebb egység jut. (...) Ez vezetett a képeken látható zsúfoltsághoz, utaslemaradásokhoz, utasrosszullétekhez, káoszhoz” - írja a 142-es blog, amelyet kifejezetten emiatt a vonal miatt hoztak létre a készítők, és igyekeznek egymást tájékoztatni az egyre romló utazási lehetőségekről. (Mav142)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.