Nem jutott döntőbe a magyar női vízilabdaválogatott

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A félidőben még nem tűnt reménytelennek a magyar válogatott helyzete a dél-koreai világbajnokság női vízilabdatornájának elődöntőjében, akkor még csak kétgólos hátrányban volt a csapat a gólzáporos első két negyed után. A szünetben végeredménynek is beillő, 10:8 volt az állás a spanyolok javára.

Parkes Rebecca (b) és a spanyol Irene Lopez Gonzalez a női vízilabdatorna elődöntőjében játszott spanyol-magyar meccsen. Spanyolország 16:10 arányban nyert és döntőbe jutott, Magyarország Ausztráliával játszhat a bronzéremért.Fotó: Kovács Tamás/MTI/MTVA

A harmadik negyed azonban katasztrofálisan alakult, a spanyolok négy góljára csak egy magyar gól volt a válasz, így az utolsó negyedet már komoly, ötgólos hátrányban kezdte a magyar csapat. A spanyolok végül abban is tovább növelték az előnyüket, így a végeredmény 16:10 lett oda.

Spanyolország ezzel a következő nyári olimpiára is kvótát szerzett, a döntőben az ausztrálokat 7:2 arányban legyőző Egyesült Államokkal játszhat, míg a magyarok az ausztrálokkal küzdhetnek meg a bronzéremért.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.