Hosszú idő után újra őrizetbe vettek egy hajléktalan embert, mert hajléktalan volt

bűnügy
2019 július 25., 05:41

Az Utcajogász Facebook oldalán számol be róla, hogy hosszú idő után tegnap újra őrizetbe vettek egy hajléktalan embert, azóta először, hogy az Alkotmánybíróság helyben hagyta a hajléktalanságot büntető fideszes törvényt.

Az Utcajogász beszámolója szerint ügyvédjüket először nem akarták beengedni az őrizetben lévő emberhez, elküldték a város másik részére ügyet intézni, csak ezután engedték személyesen beszélni a hajléktalan emberrel. A férfi tárgyalása ma délben lesz.

link Forrás
Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.