Júliusban fejenként 1,3 millió forinttal motiválta a kormány Kovács Zoltánt, Dömötör Csabát és Nagy Jánost

2019 július 25., csütörtök 9:01
115

Lekőrözte fizetésben főnökét, Orbán Viktort Rogán Antal propagandaminiszter. Míg a miniszterelnök havi illetménye bruttó 1,507 millió forint, amihez kétszázezer forint cafeterie és 891 ezer forint képviselői fizetés is jár, Rogán Antalnak már az alapilletménye is több főnökénél.

Az állami propagandára tízmilliárdokat elszóró miniszter március óta havi bruttó 1,979 millió forintot keres, ami mellé neki is jár a cafeteria és a 891 ezer forintos parlamenti képviselői illetmény. Plusz még egy VW Multivan kisbuszt is ingyen használhat.

Ők ketten a jelek szerint nem szorultak plusz motivációra, nem úgy, mint három, Rogán alá tartozó államtitkár. Dömötör Csaba parlamenti államtitkár, a személyi titkárból államtitkárrá előléptetett Nagy János és a kormány twitterügyi államtitkára, Kovács Zoltán viszont a jelek szerint igen. A Napi.hu beszámolója szerint ők júliusban a havi illetményükkel azonos, fejenként közel 1,3 millió forintos „motivációs elismerést” kaptak. A kétszázezres cafeteria és az esetükben Skoda Superb szolgálati autó mindhármuknak jár, Dömötör a 891 ezer forintos képviselői illetményt is megkapja. (Via 24.hu)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt