Késsel támadtak Londonban az autójukban ülő Özilre és Kolasinacra

futball
2019 július 25., 20:49

Motorosok késsel támadtak az Arsenal focistáira, a volt német válogatott Mesut Özilre és a bosnyák Sead Kolasinacra, miközben a kocsijukban ültek Londonban. A helyi biztonsági kamera vette fel, ahogy Kolasinacr kiszállt, és elkergette az egyik támadót.

link Forrás

A két focista még csak most ért Angliába az észak-amerikai edzőtáborból, amikor rablótámadás áldozatai lettek. A környéken lévő emberek a segítségükre siettek, a játékosok nem sérültek meg. Egyelőre senkit sem tartóztattak le. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.