Késsel támadtak Londonban az autójukban ülő Özilre és Kolasinacra

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Motorosok késsel támadtak az Arsenal focistáira, a volt német válogatott Mesut Özilre és a bosnyák Sead Kolasinacra, miközben a kocsijukban ültek Londonban. A helyi biztonsági kamera vette fel, ahogy Kolasinacr kiszállt, és elkergette az egyik támadót.

A két focista még csak most ért Angliába az észak-amerikai edzőtáborból, amikor rablótámadás áldozatai lettek. A környéken lévő emberek a segítségükre siettek, a játékosok nem sérültek meg. Egyelőre senkit sem tartóztattak le. (BBC)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.