Állami támogatással épülnek új szobák Mészáros Lőrinc ötcsillagos szállodájában

2019 július 26., péntek 14:23
186

A Magyar Turisztikai Ügynökség hotel- és panziófejlesztési programjának köszönhetően 2020 végére megújulhat Mészáros Lőrinc egyik cégének tulajdonában lévő ötcsillagos Andrássy Rezidencia Tarcalon, írja a helyi képviselő-testület jegyzőkönyve alapján a Napi.hu. Ez a szálloda 2017-ben került a felcsúti gazdasági csodához

Fotó: andrassyrezidencia.accenthotels.com

A május végi ülésen Tapodi Attila szállodaigazgató tájékoztatta a képviselőket arról, hogy sikerrel szerepeltek a turisztikai ügynökség Kisfaludy- pályázatán, aminek eredményeként 

2020-ra 13 szobával bővítik a szálloda befogadóképességét, valamint egy külső medencét is építenek. Ehhez a látványterveket is bemutatta. Ugyanakkor egy kérdésre az igazgató azt felelte, nem tervezik, hogy a helyieknek kedvezményes áron biztosítanák a szálloda wellnes szolgáltatásait.

A lap emlékeztet, hogy  a Kisfaludy program vissza nem térítendő állami pályázati forrásaiból Mészáros Lőrinc egyik cége, a Témadesign Kft. is 324,5 millió forintot kapott. Ez a cég pedig a Mészáros Gasztro Kft. tulajdonában van.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt