Állami támogatással épülnek új szobák Mészáros Lőrinc ötcsillagos szállodájában

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A Magyar Turisztikai Ügynökség hotel- és panziófejlesztési programjának köszönhetően 2020 végére megújulhat Mészáros Lőrinc egyik cégének tulajdonában lévő ötcsillagos Andrássy Rezidencia Tarcalon, írja a helyi képviselő-testület jegyzőkönyve alapján a Napi.hu. Ez a szálloda 2017-ben került a felcsúti gazdasági csodához

Fotó: andrassyrezidencia.accenthotels.com

A május végi ülésen Tapodi Attila szállodaigazgató tájékoztatta a képviselőket arról, hogy sikerrel szerepeltek a turisztikai ügynökség Kisfaludy- pályázatán, aminek eredményeként 

2020-ra 13 szobával bővítik a szálloda befogadóképességét, valamint egy külső medencét is építenek. Ehhez a látványterveket is bemutatta. Ugyanakkor egy kérdésre az igazgató azt felelte, nem tervezik, hogy a helyieknek kedvezményes áron biztosítanák a szálloda wellnes szolgáltatásait.

A lap emlékeztet, hogy  a Kisfaludy program vissza nem térítendő állami pályázati forrásaiból Mészáros Lőrinc egyik cége, a Témadesign Kft. is 324,5 millió forintot kapott. Ez a cég pedig a Mészáros Gasztro Kft. tulajdonában van.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.