Állami támogatással épülnek új szobák Mészáros Lőrinc ötcsillagos szállodájában

életmód
2019 július 26., 14:23

A Magyar Turisztikai Ügynökség hotel- és panziófejlesztési programjának köszönhetően 2020 végére megújulhat Mészáros Lőrinc egyik cégének tulajdonában lévő ötcsillagos Andrássy Rezidencia Tarcalon, írja a helyi képviselő-testület jegyzőkönyve alapján a Napi.hu. Ez a szálloda 2017-ben került a felcsúti gazdasági csodához

photo_camera Fotó: andrassyrezidencia.accenthotels.com

A május végi ülésen Tapodi Attila szállodaigazgató tájékoztatta a képviselőket arról, hogy sikerrel szerepeltek a turisztikai ügynökség Kisfaludy- pályázatán, aminek eredményeként 

2020-ra 13 szobával bővítik a szálloda befogadóképességét, valamint egy külső medencét is építenek. Ehhez a látványterveket is bemutatta. Ugyanakkor egy kérdésre az igazgató azt felelte, nem tervezik, hogy a helyieknek kedvezményes áron biztosítanák a szálloda wellnes szolgáltatásait.

A lap emlékeztet, hogy  a Kisfaludy program vissza nem térítendő állami pályázati forrásaiból Mészáros Lőrinc egyik cége, a Témadesign Kft. is 324,5 millió forintot kapott. Ez a cég pedig a Mészáros Gasztro Kft. tulajdonában van.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.