Berényi Miklós tényleg kiíratta magát a Barátok Köztből

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Ahogy azt májusban megszellőztette a legrégebben futó magyar szappanopera zuhanyhíradója, 

Szőke Zoltán színművész tényleg kiszáll a Batárok Köztből, és így Berényi Miklós karaktere eltűnik a sorozatból.A Blikk legfrissebb információi szerint Szőke tényleg maga kérte, hogy írják ki, mert 21 év után elege lett a rosszfiú szerepéből. Szőke életmódváltáson ment át, sokat meditál, szeretne pozitívabb lenni.

A stábtagok állítólag már nehezen tudtak együtt dolgozni vele az utóbbi hónapokban, viszont a búcsúbulija nagyon megható volt, derül a Blikk beszámolójából.

És még egy fontos információ: Berényi Miki nem hal meg. A sorozat forgatókönyvét úgy csavarják, hogy eltűnjék, de életben maradjon. Azt már csak mi tesszük hozzá, hogy hátha ez azt jelenti, hogy egyszer még újra feltűnhet otthonaink képernyőjén ez a megátalkodott férfi!

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.