Feldarabolta és felfalta Romániát Budaházy György

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Budaházy György fél évszázada látta meg a napvilágot, ami a Kárpát-medencét árasztja el fénnyel. 

A születésnapi bulijáról készült kisfilmen Morvai Krisztina volt jobbikos EP-képviselő is táncol, mások beszédet mondanak, Budaházy pedig több tortát is felvág, amelyek a szomszédos országok alakját formázzák. 

Budaházy a 2002-es választás után lett országosan ismert, akkor az ő vezetésével tüntetők néhány órára lezárták az Erzsébet hidat, hogy a parlamenti választás szavazatainak újraszámlálását kényszerítsék ki.

2016-ban 13 év fegyházbüntetésre ítélték, mert a vád szerint 2007-2009 között Magyarok Nyilai néven terrorszervezetet működtetett, amely több támadást is elkövetett, és még többet tervezett. Az ítéletet azonban tavaly nyáron a Fővárosi Ítélőtábla megsemmisítette, és új eljárást írt elő.  

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.