A HVG úgy tudja, Kenderesi Tamás esetéről videofelvétel készült

bűnügy
2019 július 28., 14:26
comments 226

Miután a dél-koreai vizes vb-n 8. helyen végzett, vasárnap hajnalban szexuális zaklatás vádjával rövid időre őrizetbe vették, majd szabadon engedték Kenderesi Tamás úszót, aki egyelőre – úgy tűnik – egy darabig még nem jöhet haza.

Yonhap cikke szerint – az írásban meg nem nevezett – Kenderesi egy 18 éves nőt zaklathatott hajnali 3 óra tájban az éjszakai bárban, a nő pedig kihívta a rendőröket, akik a helyszínen őrizetbe vették a sportolót.

A hvg.hu szövetségi forrásból úgy tudja, hogy az esetről videofelvétel is készült.

Az úszó közleményben reagált az eseményekre.

Kenderesi Tamás a riói olimpián 200 méter pillangón.
photo_camera Kenderesi Tamás a riói olimpián 200 méter pillangón. Fotó: Phil Walter/Getty Images

Kenderesi a riói olimpián 200 méter pillangón bronzérmes lett, a 2017-es, budapesti vb-n 4. lett, most pedig 8. lett abban a számban, amit Milák Kristóf világcsúccsal megnyert. (HVG)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.