Árokba fordult a Renault Forma1-es csapatának szállítókamionja Győrnél

közlekedés
2019 július 29., 12:02
comments 158

Balesetek miatt öt kilométeres torlódás alakult ki az M1-es autópályán hétfőn kora délután Győrnél, a Hegyeshalom felé vezető oldalon - tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t.

Takács Zoltán elmondta, hogy a 121-es és a 119-es kilométernél történt baleset.

A 121-es kilométernél egy Budapest felé haladó kamion, a Renault F1-csapat szállítója, eddig tisztázatlan körülmények között a szalagkorlátot átszakítva átsodródott a Hegyeshalom felé vezető oldalra, ahol a vízelvezető árokba borulva állt meg. A forgalom a Hegyeshalom felé vezető oldalon a belső sávban halad.

photo_camera Fotó: Krizsán Csaba/MTI/MTVA
photo_camera Fotó: Krizsán Csaba/MTI/MTVA

A 119-es kilométernél néhány perccel később összeütközött egy Hegyeshalom felé tartó kisbusz és egy személyautó.

A két balesetben hárman sérültek meg. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.