Bőröndben találták meg az orosz Instagram-influencer összeszurkált holttestét

Holtan találták moszkvai albérletében a 24 éves Jekatyerina Karaglanova Instagram-influencert. A több mint 85 ezer követővel rendelkező nő családja a múlt héten jelezte a rendőrségnek, hogy nem tudnak kapcsolatba lépni a rokonukkal, a rendőrök pedig pénteken megtalálták Karaglanova holttestét a lakásában egy bőröndben. A helyszínelés adatai szerint több késszúrással végezhettek a nővel, aki egyébként nemrég végezte el az orvosi egyetemet.

A moszkvai rendőrség szerint vizsgálják, hogy nem Karaglanova nem féltékenységből elkövetett gyilkosság áldozata lett-e, a nő ugyanis nemrég lépett új párkapcsolatba. Az orosz sajtó szerint szerelmével Hollandiába utaztak volna, hogy Karaglanova születésnapját ünnepeljék.

Térfigyelő kamerák felvételei szerint a nő előző barátja rövid ideig a házban járt  Karaglanova eltűnésének idején, de nem tudni, tisztázta-e magát a férfi a rendőrség előtt. (BBC

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.