Bőröndben találták meg az orosz Instagram-influencer összeszurkált holttestét

külföld
2019 július 30., 16:29
comments 59

Holtan találták moszkvai albérletében a 24 éves Jekatyerina Karaglanova Instagram-influencert. A több mint 85 ezer követővel rendelkező nő családja a múlt héten jelezte a rendőrségnek, hogy nem tudnak kapcsolatba lépni a rokonukkal, a rendőrök pedig pénteken megtalálták Karaglanova holttestét a lakásában egy bőröndben. A helyszínelés adatai szerint több késszúrással végezhettek a nővel, aki egyébként nemrég végezte el az orvosi egyetemet.

link Forrás

A moszkvai rendőrség szerint vizsgálják, hogy nem Karaglanova nem féltékenységből elkövetett gyilkosság áldozata lett-e, a nő ugyanis nemrég lépett új párkapcsolatba. Az orosz sajtó szerint szerelmével Hollandiába utaztak volna, hogy Karaglanova születésnapját ünnepeljék.

Térfigyelő kamerák felvételei szerint a nő előző barátja rövid ideig a házban járt Karaglanova eltűnésének idején, de nem tudni, tisztázta-e magát a férfi a rendőrség előtt. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.