Bőröndben találták meg az orosz Instagram-influencer összeszurkált holttestét

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Holtan találták moszkvai albérletében a 24 éves Jekatyerina Karaglanova Instagram-influencert. A több mint 85 ezer követővel rendelkező nő családja a múlt héten jelezte a rendőrségnek, hogy nem tudnak kapcsolatba lépni a rokonukkal, a rendőrök pedig pénteken megtalálták Karaglanova holttestét a lakásában egy bőröndben. A helyszínelés adatai szerint több késszúrással végezhettek a nővel, aki egyébként nemrég végezte el az orvosi egyetemet.

A moszkvai rendőrség szerint vizsgálják, hogy nem Karaglanova nem féltékenységből elkövetett gyilkosság áldozata lett-e, a nő ugyanis nemrég lépett új párkapcsolatba. Az orosz sajtó szerint szerelmével Hollandiába utaztak volna, hogy Karaglanova születésnapját ünnepeljék.

Térfigyelő kamerák felvételei szerint a nő előző barátja rövid ideig a házban járt  Karaglanova eltűnésének idején, de nem tudni, tisztázta-e magát a férfi a rendőrség előtt. (BBC

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.