Meghívták a mozgássérültek sportolását segítő civil szervezetet a közmédiába, de kiderült, hogy a vezetője valaha SZDSZ-es politikus volt, így aztán lemondták a meghívást

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Suhanj! Alapítvány 2010 óta működik, a célja, hogy a tömegsportba bevonjanak látás-, értelmi vagy mozgássérült embereket is, segítenek nekik edzeni, versenyeken kísérik őket. Valóban működő szervezet, 500 önkéntesük van, aki volt már futóversenyen vagy a Margitszigeten sportol, szinte biztosan találkozott már a kék pólós suhanjosokkal. 

Az alapítvány most akadálymentes edzőterme felújítására és bővítésére gyűjt. Ez a téglajegy akció volt a téma például az RTL Reggeli műsorában kedden. És vélhetően erről beszélgettek volna a közmédiában is. A meghívó már megvolt, de végül azt visszavonták. A Suhanj! alapítója és vezetője, Gusztos Péter szerint azért, mert ő valaha SZDSZ-es politikus volt.

Gusztos 2010-ig volt az SZDSZ országgyűlési képviselője, utána elfordult a politikától, és belevágott a Suhanj!-ba. Lapunknak azt mondta, hogy sokáig nem is nagyon akart szerepelni a médiában, hogy ne keveredjen össze a politikai múltja a suhanjos tevékenységével. Sok helyen ez eleve nem volt probléma, az azóta eltelt években pláne nem, de a közmédiánál már korábban is előfordult, hogy lemondták a meghívást. 

Most az történt, hogy mindenki szabadságon volt az alapítványnál, így aztán ő ment volna a közmédiába, de amikor már egyeztették volna a részleteket, akkor jelezték, hogy mégse menjen. Valaki résen volt a közmédiában. 

2016-ban Kovács Patrícia színésznő, Gusztos Péter felesége posztolt arról, hogy tiltólistán van a köztévében. A köztévé akkor azt közölte, hogy nincs tiltólista, szerkesztői döntések vannak. Most is írtunk a közmédiának, ha válaszolnak, frissítjük a cikket.  

A címlapképünkön suhanjos önkéntesek a Spar marathonon. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.