Országos zivatar

időjárás
2019 július 31., 04:08
comments 55

Jó reggelt, csapadékos nap lesz a mai, nem kis részben az őrületes nappali felmelegedésnek hála. Az Országos Meteorológiai Szolgálat figyelmeztető előrejelzést adott ki az egész országra zivatarok és felhőszakadások miatt. Az előbbi miatt két, az utóbbi miatt négy megyében (Jász-Nagykun-Szolnokban és Békésben zivatarok miatt is, Csongrádban és Hajdú-Biharban csak felhőszakadások miatt) másodfokú, narancssárga figyelmeztetést léptettek életbe.

A felmelegedéssel nem viccelek, már délelőtt 27-29 fok lesz, és délutánra csak fokozódni fog a hőség. Az Északi-középhegységben élők megússzák 28-29 fokkal, az ország többi részén azonban 30-32 fok várható.

Nagy enyhülésre éjszaka se számíthatunk, csupán 20-25 fokig fog visszahűlni a levegő. Csütörtökön még ilyesmi időnk lesz, péntekre viszont megérkezik a már tegnap megígért hidegfront, aznap lesznek helyek, ahol csak 22 fokig melegszik az idő.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.