A tekintetünk mintha találkozott volna egyszer, de sajnos nem tudtalak megszólítani

Hétfőn este a Kobuci kertben a Most van most című film vetítésén, illetve előtte a rendezővel történt beszélgetés alatt igéztél meg. Talán már korábban is láttalak ott.

Te a bal oldalon az 5-6. sor környékén ültél a folyósó mellett közvetlenül. Gyönyörű, szőkésbarna hullámos hajad volt, copfba kötve. Fekete ruhát és farmerdzsekit viseltél. Kb. 35-40 év körüli vagy és vszeg egy barátnőddel nézted a filmet.

Én kék felsőrészben és fekete rövidnadrágban voltam (45+).

A tekintetünk mintha találkozott volna egyszer, de sajnos nem tudtalak megszólítani.

Ha tényleg így volt szívesen találkoznék Veled.

Név, cím a szerkesztőségben. Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.