A tekintetünk mintha találkozott volna egyszer, de sajnos nem tudtalak megszólítani

Hétfőn este a Kobuci kertben a Most van most című film vetítésén, illetve előtte a rendezővel történt beszélgetés alatt igéztél meg. Talán már korábban is láttalak ott.

Te a bal oldalon az 5-6. sor környékén ültél a folyósó mellett közvetlenül. Gyönyörű, szőkésbarna hullámos hajad volt, copfba kötve. Fekete ruhát és farmerdzsekit viseltél. Kb. 35-40 év körüli vagy és vszeg egy barátnőddel nézted a filmet.

Én kék felsőrészben és fekete rövidnadrágban voltam (45+).

A tekintetünk mintha találkozott volna egyszer, de sajnos nem tudtalak megszólítani.

Ha tényleg így volt szívesen találkoznék Veled.

Név, cím a szerkesztőségben. Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.