Az M1-en angolul, németül, oroszul és kínaiul is bemondták, hogy láma született a kecskeméti állatkertben

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Ráadásul a második, hiszen tavasszal már megszületett az új jövevény féltestvére, Vattacukor. A potenciális külföldi nézők azt is megtudhatták, hogy a zirci Reguly Antal Múzeumban kézműves foglalkozásokon lehet részt venni. Angolul, németül, oroszul és kínaiul egymás után ez ment le az M1-en, nem sokkal az Orbán-interjú előtt:

Az MTVA egyébként tavaly 71 milliárdot kapott az államtól, mégis 2,3 milliárdos veszteséget termelt.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.