Egy belga nő a legnagyobb melegben 6 napra beragadt a kocsijába, de túlélte

Reggel 4 hírlevél
Amit tudni kell, minden reggel.

A 45 éves Corine Bastide-et legyengülve, de életben találták meg a kocsijában, ahova hat nappal korábban szorult be, és ott volt kénytelen átvészelni a július végi hőhullámot.

Liège közelében tűnt el július 23-án, két nappal azelőtt, hogy a hőmérséklet 41,7 Celsius-fokra emelkedett.

A nő kocsija egy félreeső helyen borult árokba, és a balesetben megsérült a gerince, így nem tudott kiszállni az autóból.

Bár súlyosan dehidratálódott a hat nap alatt, az eszméletét nem veszítette el, de sem étele, sem itala nem volt, így egy üres rágógumis dobozban gyűjtött esővizet ivott, amikor csak tudott.

Hétfőn találták meg, miután a családja jelentette a rendőrségen az eltűnését.

A 45 éves Corine Bastide a kórházi ágyánForrás: BBC

A nő a kórházi ágyán elmondta, hogy az első nap folyamatosan csörgött a telefonja, de nem tudta felvenni a sérülése miatt, a második napon viszont már nem is csörgött.

Azt mondta, minden alkalommal, amikor megpróbálta megmozdítani a kezét, elvesztette az eszméletét. Végül a lábával sikerült kinyitnia a kocsiajtót.

A nő szerint a legrosszabb az egészben az volt, hogy üvegszilánkokon kellett feküdnie, és nem tudott tőlük megszabadulni.

A reményt nem adta fel, arra gondolt, hogy muszáj lesz még látnia a gyerekeit.

Műtétet kell rajta végrehajtani, és pár hétig még a kórházban kell maradnia. (BBC)

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.