Nyakában madzaggal lépett a liftbe a török kisfiú, a lift felakasztotta, ám ekkor lépett közbe a tesója

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Óriási szerencséje volt egy török kisfiúnak, mert a nem sokkal idősebb nővérének lélekjelenléte megmentette az életét. 

A török sajtó szerint a 3 testvér Isztambul Başakşehir nevű kerületében szülői felügyelet nélkül játszott egy közösségi házban. Eközben úgy szálltak be a liftbe, hogy a kisfiú nyakában egy madzag lógott, ami a liften kívül maradt, így amikor elindultak, és a kötél beszorult, a lift akasztófává alakult át. 

De a nővérét sem sokkolta le a borzalmas látvány, hanem alőbb megnyomta a leállítógombot, majd kiszabadította az öccsét. A kisfiú a jelentések szerint sérülés nélkül úszta meg az esetet.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.