Ursula von der Leyen a jogállamiságról is beszélt Orbánnal

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Az Európai Bizottság új elnöke az Orbánnal történt megbeszéléséről Twittelt röviden, amiből kiderül, hogy arról is beszéltek, a joguralom, a jogállamiság mennyire alapvető.

Ursula von der Leyen azt írta, megegyeztek az új megközelítések és pragmatizmus szükségességben, beszéltek a versenyképesség és az EU-s intézmények tagállamokhoz való közelítéséről, és egyetértettek, hogy az EU katonai védelmi kialakítása is fontos – írja a HVG.

Arról, hogy a jogállamiság helyzetéről is beszéltek volna, Orbán az M1-nek nem mondott semmit.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.