Irán újabb külföldi tankert foglalt le a Perzsa-öbölben

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Az iráni állami tévé jelentése szerint a Forradalmi Gárda lefoglalt egy külföldi tankerhajót, mert a gyanú szerint „arab államoknak csempészett üzemanyagot”. A hajó  700 ezer liter üzemanyagot szállított.  Egyben a hétfős legénységet is őrizetbe vették.

Az iráni Forradalmi Gárda július 19-én foglalta le a Stena Impero nevű brit olajszállító hajót a Hormuzi-szorosban - London szerint Omán területi vizein - azzal az indoklással, hogy nem tartotta a tiszteletben a nemzetközi tengeri hajózás szabályait, összeütközött egy iráni halászhajóval, és kárt tett benne. London ezt tagadta, és az incidens miatt szankciókat vezetett be Teherán ellen. A tankert azóta sem engedték el. (Reuters/MTI)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.