Több ember meghalt, amikor lövöldözés tört ki Daytonban

A kora reggeli órákban legalább kilencen meghaltak és 16-an pedig megsebesültek egy lövöldözésben az Ohio állambeli Daytonban. A lövöldözés a város Oregon nevű kerületében történt, ahol sok bár, étterem és üzlet működik. A rendőrség szerint a halottak közül az egyik a támadó, ugyanakkor egy másik fegyveresnek sikerült elmenekülnie. 

A lövöldözés csak néhány órával azután történt, hogy az amerikai-mexikói határon fekvő El Pasóban egy fegyveres legalább húsz embert lemészárolt. (ABCNews/New York Times/MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó