Vajna Tímea: Félek, hogy egy csóróba szeretek bele. Én nem akarok eltartani férfit

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A Tv2 Tények című műsorában sugárzott őszinte és érzelmes vallomás után most a Hot! magazinnak adott interjút Vajna Tímea. Elárulta: nehéz helyzetben van, sok mindent kellett megtanulnia férje halála után, például oda kell már figyelnie, hogy mire költ.

"Minden nagyon nehéz, de arra megtanított ez a kemény időszak, hogy tudjam értékelni a pénzt. Eddig megvásárolhattam a századik fekete táskát, most viszont meggondolom, hogy mire költök,"

mondta Andy Vajna özvegye. A hagyatéki eljárás miatt van még Magyarországon, nem tett le arról, hogy Amerikában éljen és ott állampolgárságot szerezzen. Állítása szerint csak azzal férhet majd hozzá örökségéhez, vagy sok adót kellene fizetnie. 

Még fiatal, egyszer szeretne nagy családot, de egyelőre nem áll készen egy új kapcsolatra. Kijelentette: 

"tartok attól, hogy senki sem fog úgy szeretni, mint ő, és csak a feltételezett örökség miatt közelednének hozzám. És attól is félek, hogy egy csóróba, például egy zenészbe szeretek bele. Én nem akarok eltartani férfit."