Vajna Tímea: Félek, hogy egy csóróba szeretek bele. Én nem akarok eltartani férfit

bulvár
2019 augusztus 08., 08:03
comments 984

A Tv2 Tények című műsorában sugárzott őszinte és érzelmes vallomás után most a Hot! magazinnak adott interjút Vajna Tímea. Elárulta: nehéz helyzetben van, sok mindent kellett megtanulnia férje halála után, például oda kell már figyelnie, hogy mire költ.

"Minden nagyon nehéz, de arra megtanított ez a kemény időszak, hogy tudjam értékelni a pénzt. Eddig megvásárolhattam a századik fekete táskát, most viszont meggondolom, hogy mire költök,"

mondta Andy Vajna özvegye. A hagyatéki eljárás miatt van még Magyarországon, nem tett le arról, hogy Amerikában éljen és ott állampolgárságot szerezzen. Állítása szerint csak azzal férhet majd hozzá örökségéhez, vagy sok adót kellene fizetnie. 

Még fiatal, egyszer szeretne nagy családot, de egyelőre nem áll készen egy új kapcsolatra. Kijelentette: 

"tartok attól, hogy senki sem fog úgy szeretni, mint ő, és csak a feltételezett örökség miatt közelednének hozzám. És attól is félek, hogy egy csóróba, például egy zenészbe szeretek bele. Én nem akarok eltartani férfit."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.