Egymás tiszteletéért sétáltak vasárnap Budapesten

Tbg
belföld
2019 augusztus 11., 17:25
comments 87

23 civil szervezet csatlakozásával tartottak vasárnap szolidaritási sétát azok után, hogy a Coca Cola legújabb plaktákampányából politikai balhé keveredett Magyarországon, amely nemzetközi hullámok is keltett.

A séta a Clark Ádám tértől indult és a Bazilikához érkezett, az eseményen számos civil szervezet képviseltette magát a melegjogi szervezetektől a mozgáskorlátozottakkal foglalkozó egyesületekig.

„Vonuljunk fel közösen és szerepeljünk egy képen. Mindenféle ember, akiket »csupán« egy dolog köt össze: egymás tisztelete.”

photo_camera Fotó: Szolidaritási Séta/Facebook


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.