A Puskás Akadémia edzője még nem tapasztalt olyat pályafutása során, mint most hétvégén

Minden bizonnyal sokan fogadták szomorúan a hírt, hogy a hétvégén Felcsúton kikapott a Fehérvártól a magyar futball lángjának őrzője, a klubhovatartozástól függetlenül mindenhol nagy népszerűségnek örvendő Puskás Akadémia.

„Nem emlékszem a pályafutásom alatt olyan mérkőzésre, hogy minimálisan 6-7 ziccert kihagyunk” - panaszkodott megtörten a Puskás Akadémia vezetőedzője, Hornyák Zsolt a bajnoki után.  

Vannak még páran, akik kicsi fenntartásokkal fogadják a Felcsútról érkező híreket, például azt, hogy 1700-an voltak a meccsen.

De Botos kolléga volt annyira alapos, hogy összeszedje, mit is mutatott a Puskás a hétvégén a miniszterelnöki rangadón. (A fehérváriak góljaival színezett összefoglaló itt látható.)

A felcsúti tréner egy pozitívumot talált a meccsben, szerinte még egy csapatnak sem sikerült 7 százszázalékos helyzetet kidolgozni a Videoton ellen. Amiatt azért szomorú, hogy ebből egy gólt sem szereztek. 

Tényleg olyan apróságok hiányoznak már, hogy eltalálják a kaput ziccerben, esetleg a labdát, de megjön majd az is. Ha nem a cseh-nigériai-horvát támadó hármastól, legfeljebb igazolnak még. 

Marko Nikolics, a győztes Fehérvár vezetőedzője szerinte a Puskás Akadémia mostanra az első három-négy csapat között van az NB I-ben. Ez egybecseng azzal, amit mi is írtunk a miniszterelnöki nyaraló mellé irányított jelentős támogatások alapján, vagyis mostanra a Fehérvár és a Fradi mellett a Puskás Akadémia emelkedik ki anyagi lehetőségeivel az NBI-ből, messze előzve a többieket. Az lenne a csoda, ha nem a dobogóért küzdenének, aztán lassan az európai kupameccsek. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.