A Puskás Akadémia edzője még nem tapasztalt olyat pályafutása során, mint most hétvégén

2019 augusztus 12., hétfő 15:41
125

Minden bizonnyal sokan fogadták szomorúan a hírt, hogy a hétvégén Felcsúton kikapott a Fehérvártól a magyar futball lángjának őrzője, a klubhovatartozástól függetlenül mindenhol nagy népszerűségnek örvendő Puskás Akadémia.

„Nem emlékszem a pályafutásom alatt olyan mérkőzésre, hogy minimálisan 6-7 ziccert kihagyunk” - panaszkodott megtörten a Puskás Akadémia vezetőedzője, Hornyák Zsolt a bajnoki után.  

Vannak még páran, akik kicsi fenntartásokkal fogadják a Felcsútról érkező híreket, például azt, hogy 1700-an voltak a meccsen.

De Botos kolléga volt annyira alapos, hogy összeszedje, mit is mutatott a Puskás a hétvégén a miniszterelnöki rangadón. (A fehérváriak góljaival színezett összefoglaló itt látható.)

A felcsúti tréner egy pozitívumot talált a meccsben, szerinte még egy csapatnak sem sikerült 7 százszázalékos helyzetet kidolgozni a Videoton ellen. Amiatt azért szomorú, hogy ebből egy gólt sem szereztek. 

Tényleg olyan apróságok hiányoznak már, hogy eltalálják a kaput ziccerben, esetleg a labdát, de megjön majd az is. Ha nem a cseh-nigériai-horvát támadó hármastól, legfeljebb igazolnak még. 

Marko Nikolics, a győztes Fehérvár vezetőedzője szerinte a Puskás Akadémia mostanra az első három-négy csapat között van az NB I-ben. Ez egybecseng azzal, amit mi is írtunk a miniszterelnöki nyaraló mellé irányított jelentős támogatások alapján, vagyis mostanra a Fehérvár és a Fradi mellett a Puskás Akadémia emelkedik ki anyagi lehetőségeivel az NBI-ből, messze előzve a többieket. Az lenne a csoda, ha nem a dobogóért küzdenének, aztán lassan az európai kupameccsek. 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt