Két év kihagyás után visszatér Berki Krisztián

sport
2019 augusztus 15., 09:03
comments 89

A szeptemberi szombathelyi világkupaversenyen tér vissza Berki Krisztián olimpiai bajnok tornász. Berki két évet kényszerült kihagyni vállsérülés miatt.

A magyar szövetség csütörtökön jelentette be, hogy az UTE olimpiai, világ- és Európa-bajnoka indul a szeptember 6. és 9. között sorra kerülő eseményen, egy héttel korábban az országos bajnokságon viszont még nem versenyez.

Berki két éve, 2017 áprilisában még ezüstérmet nyert a kolozsvári Eb-n, de azóta makacs vállfájdalmai miatt nem versenyzett, sőt, kétszer még meg is operálták.

Kihagyni kényszerül viszont a szombathelyi versenyt Dévai Boglárka, a tavalyi glasgow-i Európa-bajnokság ugrásbajnoka, akit lábujjsérülés miatt kellett tavaly műteni. A kórházban bakteriális fertőzést kapott, ennek szövődményei miatt hónapokig járni is alig tudott. Mostanra felépült, de még csak néhány hete kezdett újra edzeni. (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.