Na vajon mi történik, ha a kocsmában visszautasítod McGregor saját márkás viszkijét

Rosszul viseli a nemrég visszavonult MMA-harcos Connor McGregor, hogy nem mindenki rajong saját márkás whisky-jért, még Írországban sem.

A TMZ által publikált biztonsági kamerás felvétel szerint a bunyós még április 6-án a dublini Marble Arch Pubban próbálta megitatni a népet Proper Twelve márkájú italával (ami egyébként tesztek alapján majdnem ihatatlanul rossz lehet; egy szakértő vélemény szerint szag- és ízvilága egyaránt az etanolt idézi). 

A felvételen az látszik, hogy McGregor poharakat sorakoztat a bárpulton, tölt, emberkedve dülöngél a vendégek között, kezében a jellegzetes fekete cimkés üveggel, meglepően kis érdeklődést kiváltva a körülötte állókból. 

Az egyikük a pult fele fordul, miközben McGregor megtölti az előtte álló poharat, és beszél hozzá, majd néhány lóbálást követően ballal lekever neki egyet. Nem éri el tisztán, alighanem, mert a fickó a széken marad. Végül a mellette álló két ivótárs tuszkolja el a bunyóst pult mellől. 

A Dublin Livenak nyilatkozó egyik tanú szerint egyébként elhangzott egy beszólás is a kocsmában arról, hogy „az orosz szépen kiterítette” utolsó meccsén (utalva a Nurmagomedov elleni, tavaly októberi viszonylag sima vereségére), és ez valószínűleg nem tett jót McGregor idegállapotának. 

McGregor stábja egyelőre nem reagált a Business Insider és más lapok megkeresésére. A Dublin Live úgy tudja, hogy a lepofozott férfi feljelentést tett, a rendőrség viszont nem erősítette meg, hogy McGregor ellen nyomozás indult volna az ügyben. (Business Insider

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.