Na vajon mi történik, ha a kocsmában visszautasítod McGregor saját márkás viszkijét

ÉLET
2019 augusztus 15., 12:22
comments 215

Rosszul viseli a nemrég visszavonult MMA-harcos Connor McGregor, hogy nem mindenki rajong saját márkás whisky-jért, még Írországban sem.

A TMZ által publikált biztonsági kamerás felvétel szerint a bunyós még április 6-án a dublini Marble Arch Pubban próbálta megitatni a népet Proper Twelve márkájú italával (ami egyébként tesztek alapján majdnem ihatatlanul rossz lehet; egy szakértő vélemény szerint szag- és ízvilága egyaránt az etanolt idézi). 

link Forrás

A felvételen az látszik, hogy McGregor poharakat sorakoztat a bárpulton, tölt, emberkedve dülöngél a vendégek között, kezében a jellegzetes fekete cimkés üveggel, meglepően kis érdeklődést kiváltva a körülötte állókból. 

Az egyikük a pult fele fordul, miközben McGregor megtölti az előtte álló poharat, és beszél hozzá, majd néhány lóbálást követően ballal lekever neki egyet. Nem éri el tisztán, alighanem, mert a fickó a széken marad. Végül a mellette álló két ivótárs tuszkolja el a bunyóst pult mellől. 

A Dublin Livenak nyilatkozó egyik tanú szerint egyébként elhangzott egy beszólás is a kocsmában arról, hogy „az orosz szépen kiterítette” utolsó meccsén (utalva a Nurmagomedov elleni, tavaly októberi viszonylag sima vereségére), és ez valószínűleg nem tett jót McGregor idegállapotának. 

McGregor stábja egyelőre nem reagált a Business Insider és más lapok megkeresésére. A Dublin Live úgy tudja, hogy a lepofozott férfi feljelentést tett, a rendőrség viszont nem erősítette meg, hogy McGregor ellen nyomozás indult volna az ügyben. (Business Insider

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.