Nick Kyrgios csak azért levonult a pályáról, hogy büntetés nélkül törhesse szét az ütőit

sport
2019 augusztus 15., 08:37
comments 47
Nick Kyrgios a leamortizált ütőivel.
photo_camera Nick Kyrgios a leamortizált ütőivel. Fotó: Screenshot

Nick Kyrgios újabb hatalmas lépéseket tett a valaha volt legideggyengébb teniszező címének megszerzéséért. A dührohamairól és bunkóságáról hírhedt ausztrál teniszező a Cincinnati Master tenisztorna második fordulójában az orosz Karen Hacsanovval játszott. Az első szetet hátrányból megfordítva rövidítésben megnyerte, a másodikban viszont gondjai adódtak a bíróval. Fergus Murphy ugyanis megbüntette, mert szerinte Kyrgios a szerváknál húzta az időt.

link Forrás

Kyrgios innentől kezdve folyamatosan perelt a bíróval, a harmadik szettben például közölte vele, hogy ő a legszarabb bíró, aki valaha meccset vezetett neki. Murphy erre újra megbüntette, amire az ausztrálnál végleg elpattant valami. De mert nem akart újabb büntetést kapni, inkább bevonult az öltözőbe, mintha csak vécére menne.

Csakhogy ehhez két teniszütőt is magával vitt, ezért a kamera is követte. Kyrgios nem okozott csalódást, az öltözőfolyosóra belépve azonnal szét is verte mindkét ütőjét, majd dolgavégeztével visszatért a pályára. A trükkel sikerült megúszni az újabb büntetést, de lenyugodni nem. Miután elvesztette a döntő szetet, a bíró felé köpött. Ezért valószínűleg el fogják tiltani. (Via Index)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.