A nap képét a rendőrség készítette

MŰVÉSZET
2019 augusztus 16., 12:06
comments 112

Prostitúcióból származó jövedelemből tartatta ki magát egy enyingi pár - írja a police.hu, és részletesen be is számolnak róla, hogyan ütöttek rajta csütörtökön a családi kuplerájon. 

A képeket között pedig elrejtették ezt a művészi fotót:

photo_camera Fotó: police.hu

A rendőrök egyébként a 39 éves férfit és 38 éves nőt bevitték a főkapitányságra, ahol kitartottság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket. R. Andort őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A nővel szemben szabadlábon hagyása mellett folyik az eljárás.

Az egyenruhások a bűncselekményből származó vagyon elkobzása érdekében a házkutatás során ékszereket, zálogjegyeket, műszaki cikkeket és mobiltelefonokat foglaltak le.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.