Orbán javaslatára Áder kitüntette Érd buzizó, városvezetőként is a Fidesznek kampányoló polgármesterét

politika
2019 augusztus 16., 12:37
comments 285

"Megtisztelő elismerést vehettem át ma az államalapítás ünnepének alkalmából" - jelentette büszkén Facebook-oldalán T. Mészáros András, Érd polgármestere, aki talán ismerős lehet néhány hírünkből. Ő volt az, aki néhány napja gyermeteg buzizós mémet osztott meg akkor, amikor éppen az volt a kormányoldal legfőbb bánata, hogy a Coca-Cola plakátjain homoszexuális pár bukkant fel.

Ugyancsak ő volt az, akit a bíróság ítélt pénzbírságra, amiért az EP-választás előtt polgármesterként kampányolt a Fidesz mellett.

És ő az, akinek Mészáros Lőrinc gyerekei nem tudnak olyan ajánlatot tenni, amire ne bólintana rá

Őt terjesztette fel most a Magyar Érdemrend tisztikeresztjére Orbán Viktor miniszterelnök Áder János köztársasági elnöknek, aki oda is ítélte neki az egyik legnagyobb állami kitüntetést.

"Ajánlom ezt a kitüntetést feleségemnek, Berczi Zitának, gyermekeimnek, T. Mészáros Napsugárnak és T. Mészáros Kishercegnek, és köszönöm minden érdinek, akik nélkül nem épülhetne Érd, a mi városunk! <3" - írta T. Mészáros, akinek valóban így hívják a gyermekeit.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt