Orbán javaslatára Áder kitüntette Érd buzizó, városvezetőként is a Fidesznek kampányoló polgármesterét

politika
2019 augusztus 16., 12:37
comments 283

"Megtisztelő elismerést vehettem át ma az államalapítás ünnepének alkalmából" - jelentette büszkén Facebook-oldalán T. Mészáros András, Érd polgármestere, aki talán ismerős lehet néhány hírünkből. Ő volt az, aki néhány napja gyermeteg buzizós mémet osztott meg akkor, amikor éppen az volt a kormányoldal legfőbb bánata, hogy a Coca-Cola plakátjain homoszexuális pár bukkant fel.

Ugyancsak ő volt az, akit a bíróság ítélt pénzbírságra, amiért az EP-választás előtt polgármesterként kampányolt a Fidesz mellett.

És ő az, akinek Mészáros Lőrinc gyerekei nem tudnak olyan ajánlatot tenni, amire ne bólintana rá

link Forrás

Őt terjesztette fel most a Magyar Érdemrend tisztikeresztjére Orbán Viktor miniszterelnök Áder János köztársasági elnöknek, aki oda is ítélte neki az egyik legnagyobb állami kitüntetést.

"Ajánlom ezt a kitüntetést feleségemnek, Berczi Zitának, gyermekeimnek, T. Mészáros Napsugárnak és T. Mészáros Kishercegnek, és köszönöm minden érdinek, akik nélkül nem épülhetne Érd, a mi városunk! <3" - írta T. Mészáros, akinek valóban így hívják a gyermekeit.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.