Márványtábla hirdeti az örökkévalóságnak, hogy zászlót állíttatott egy körforgalomban a fideszes képviselő

POLITIKA
2019 augusztus 22., 08:46

A 86-os és a 84-es út találkozásánál, a körforgalomban avattak zászlót, zászlótartót és márványtáblát augusztus 20-án Hegyfaluban. 

A márványtábla felirata szerint a keresztény magyar államalapítás alkalmából, ami azért elég régen volt, de az évfordulóját kétségtelenül augusztus 20-án ünnepeljük:

Az állíttató hármas: Ágh Péter a Fidesz országgyűlési képviselője, Gagyi Levente, Ágh volt titkára, Bartók Tibor pedig a kitüntetett település, Hegyfalu vezetője. 

link Forrás

Ahol zászló van, ott biztonság van - hangzott el az avatóbeszédben, bár a felvételről úgy tűnik, hogy azért nem árt az óvatosság, ha a körforgalomban lévő zászló lábánál lévő táblát akarja megközelíteni valaki, mert most is rendőrautóval kellett lezárni a forgalmat, még zebra sincs a sziget szépen kikövezett belső járdájához. 

Nem különösebben megkapó a környék, egy ÖMV-kút áll ott. Lehet, nekik szólt, hogy a zászló „azt üzeni, ez a föld a miénk, magyaroké, nem vehetik el tőlünk az idegenek”. A beszéd szerint Hegyfalu hitellel teli település. 

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.