Márványtábla hirdeti az örökkévalóságnak, hogy zászlót állíttatott egy körforgalomban a fideszes képviselő

A 86-os és a 84-es út találkozásánál, a körforgalomban avattak zászlót, zászlótartót és márványtáblát augusztus 20-án Hegyfaluban. 

A márványtábla felirata szerint a keresztény magyar államalapítás alkalmából, ami azért elég régen volt, de az évfordulóját kétségtelenül augusztus 20-án ünnepeljük:

Az állíttató hármas: Ágh Péter a Fidesz országgyűlési képviselője, Gagyi Levente, Ágh volt titkára, Bartók Tibor pedig a kitüntetett település, Hegyfalu vezetője. 

Ahol zászló van, ott biztonság van - hangzott el az avatóbeszédben, bár a felvételről úgy tűnik, hogy azért nem árt az óvatosság, ha a körforgalomban lévő zászló lábánál lévő táblát akarja megközelíteni valaki, mert most is rendőrautóval kellett lezárni a forgalmat, még zebra sincs a sziget szépen kikövezett belső járdájához. 

Nem különösebben megkapó a környék, egy ÖMV-kút áll ott. Lehet, nekik szólt, hogy a zászló „azt üzeni, ez a föld a miénk, magyaroké, nem vehetik el tőlünk az idegenek”. A beszéd szerint Hegyfalu hitellel teli település. 

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.