Márványtábla hirdeti az örökkévalóságnak, hogy zászlót állíttatott egy körforgalomban a fideszes képviselő

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A 86-os és a 84-es út találkozásánál, a körforgalomban avattak zászlót, zászlótartót és márványtáblát augusztus 20-án Hegyfaluban. 

A márványtábla felirata szerint a keresztény magyar államalapítás alkalmából, ami azért elég régen volt, de az évfordulóját kétségtelenül augusztus 20-án ünnepeljük:

Az állíttató hármas: Ágh Péter a Fidesz országgyűlési képviselője, Gagyi Levente, Ágh volt titkára, Bartók Tibor pedig a kitüntetett település, Hegyfalu vezetője. 

Ahol zászló van, ott biztonság van - hangzott el az avatóbeszédben, bár a felvételről úgy tűnik, hogy azért nem árt az óvatosság, ha a körforgalomban lévő zászló lábánál lévő táblát akarja megközelíteni valaki, mert most is rendőrautóval kellett lezárni a forgalmat, még zebra sincs a sziget szépen kikövezett belső járdájához. 

Nem különösebben megkapó a környék, egy ÖMV-kút áll ott. Lehet, nekik szólt, hogy a zászló „azt üzeni, ez a föld a miénk, magyaroké, nem vehetik el tőlünk az idegenek”. A beszéd szerint Hegyfalu hitellel teli település. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.