Visszalép a Liberálisok főpolgármester-jelöltje

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Kiszáll a főpolgármesteri versenyből a Magyar Liberális Párt ügyvivője, Sermer Ádám, aki sajtótájékoztatón jelentette be, hogy mostantól ő is Karácsony Gergelyt támogatja. Egyben azt is, hogy Puzsér Róbertet "a Fidesz által támogatott" jelöltnek tartja.

A liberálisok a Karácsonyékkal kötött megállapodás alapján elérték, hogy Szabadai Viktor, az SZDSZ utolsó elnöke a Magyar Liberális Párt színeiben, de közös ellenzéki jelöltként indulhasson az V. kerület egyik választókerületében. (Via 24.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.