Visszalép a Liberálisok főpolgármester-jelöltje

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Kiszáll a főpolgármesteri versenyből a Magyar Liberális Párt ügyvivője, Sermer Ádám, aki sajtótájékoztatón jelentette be, hogy mostantól ő is Karácsony Gergelyt támogatja. Egyben azt is, hogy Puzsér Róbertet "a Fidesz által támogatott" jelöltnek tartja.

A liberálisok a Karácsonyékkal kötött megállapodás alapján elérték, hogy Szabadai Viktor, az SZDSZ utolsó elnöke a Magyar Liberális Párt színeiben, de közös ellenzéki jelöltként indulhasson az V. kerület egyik választókerületében. (Via 24.hu)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.