Tarlós választási ígérete: környezetvédelem és a "hajléktalan-ügy felgyorsítása"

Budapest
2019 augusztus 26., 08:22
comments 226

A főpolgármester-választás kampány élesedik: Tarlós István a Tv2 Mokka című műsorában vendégeskedett hétfő reggel, és konkrét választási ígéreteket tett. Arra a kérdésre, hogy ha nyer, "mik jöhetnek még", Tarlós úgy felelt,hogy

"a mi konkrét elképzelésünk, vagy az enyém, ha úgy tetszik, hogy a környezetvédelemmel, az ahhoz kapcsolatos kérdésekkel és a hajléktalan ügyek, problémák rendezésének felgyorsításával tudjunk foglalkozni."

Hozzátette: a környezetvédelem alatt a városi közlekedés mellett a klímaváltozás problémáját is érti, 49 konkrét intézkedés, lépés már ki is van dolgozva. 

link Forrás

A közelmúltban több fideszes politikus is figyelmeztetett:

a klímaváltozás ellene küzdők nem a problémát, csak politikai sikereket akarnak elérni.

Ferencz Orsolya űrügyi biztos arról beszélt, hogy a "klímaváltozás miatt aggódók, valójában csak réges-régen lejárt szavatosságú eladhatatlan szellemi termékeiket akarják újfent politikai sikerre vinni." Orbán Balázs miniszter-helyettes pedig nem kertelt: 

"a baloldal a klímaváltozás témakörével akarja megteremteni a saját legitimitását, s mint nemzetek felett álló, globális birodalmi kormányzás vezető ideológiájával kíván fellépni vele."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.