Fekete-Győr elnézést kért, amiért csalódást okoztak egy olyan ember támogatásával, aki szégyenteli módon viselkedett

A jobbikos Kulcsár Gergelyről hétfőn derült ki, hogy az ellenzéki pártok egy része annak ellenére állt be mögé, hogy korábban durva antiszemita megnyilvánulásairól lett ismert. Kulcsár aztán visszalépett, bár előtte még a Momentum debreceni elnöke, Mándi László azt mondta: „Amit Kulcsár az akkori levelében írt, az teljes mértékben vállalhatatlan, ilyen megnyilvánulásoknak nincs helye a magyar közéletben. Mi viszont hiszünk abban, hogy a Jobbik és vezetői sokat változtak az elmúlt években.”

Most Fekete-Győr András, a Momentum elnök azt írta a Facebookon:

„Fontos, hogy elismerjük, ha hibáztunk. Ez is hozzátartozik a politikai kultúraváltáshoz.

Elnézést kérünk tőletek, amiért csalódást okoztunk egy olyan ember támogatásával, aki szégyenteli módon viselkedett.

A hibából tanultunk, a Jobbikkal a jelöltjét visszaléptettük, az aggódó üzeneteiteket pedig nagyon köszönjük!”

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.