Gyurcsó Ádám szakmai előrelépésnek tekinti, hogy a Hajduk Splittől a Felcsúthoz került

Új fejezet kezdődik a 444 életében.

Gyurcsó Ádám kölcsönben a Puskás Akadémia labdarúgócsapatában folytatja pályafutását. A felcsúti klub honlapjának csütörtöki beszámolója szerint a 28 éves szélső egy évre tért haza a horvát Hajduk Splittől.

A 18-szoros válogatott játékos a Videotonnal kétszer magyar bajnok lett, 2016-ban szerződött külföldre, előbb a lengyel Pogon Szczecin, majd a Hajduk futballistája volt.

„Amikor én elmentem, akkor nagyon sok minden úgymond nem volt itt, azóta meg visszatértem egy olyan helyre, ahol meg már minden van.”

– mondja a klub honlapjára felkerült videóban Gyurcsó, aki arra a kérdésre, hogy szakmailag milyennek ígérkezik ez a váltás, elmondta

„mindenféleképpen előrelépésként tekintek rá, kint nem kaptam volna meg azt a lehetőséget, amiről úgy gondolom, hogy megérdemeltem volna, különböző okokból, igazából a mai napig nem tudom rá a választ, de jelen pillanatban, a jövőt nézve már nem is fontos.”

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.