Az év drogfogásának indult, a veganizmus újabb diadala lett belőle

külföld
2019 augusztus 30., 16:14
comments 187
photo_camera Fotó: British Transport Police

25, kék zacskóban tárolt, nagyon gyanús fehér port foglaltak le a közlekedési hatóságok a londoni Gatwick reptéren.

Az eset szerda délután történt, és miután a poggyász-ellenőrzésnél a reptéri alkalmazottaknak gyanúsak lettek a tasakok, a rendőrség nagy erőkkel vonult a helyszínre, hogy átkutassa a bőröndöt.

Mint kiderült, a zacskókban nem speed vagy kokain, hanem vegán tojáspótló volt, amit egy brightoni vegán pizzéria, a Purezza alkalmazottja hozott magával a puttonyban. 

A rendőrség tesztelte a cuccot, és megállapította, hogy az bizony tényleg tojáspótló. Visszaszolgáltatták a csomagot a jogos tulajdonosának, aki cserébe meghívta őket Brightonba egy ingyen szelet pizzára. 

Ehhez nem kell majd Brightonig utazniuk, mivel Londonban is van Purezza. 

link Forrás

 (Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.