Fidesz-kampány indul, mert „Gyurcsányék lebontanák a kerítést, és beengednék a migránsokat”

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Teljesen egyedi hangulatú sajtótájékoztatón számolt be róla Halász János, fideszes frakcióvezető-helyettes, hogy kampányt indít a párt, mert mindenkinek joga van tudni, hogy „Gyurcsányék lebontanák a kerítést, és beengednék a migránsokat”.  

A performansz - a zaklatott tempó, az ügyefogyott hangsúlyozás és az ideges papírnézegetés miatt - leginkább egy középiskolai szavalóverseny középdöntőjéhez hasonlított, ami kicsit azért is furcsa, mert Halász a Fidesz egyik legrutinosabb sajtótájékoztató-szakértője, és a feladott címszavak sem lehettek számára ismeretlenek. 

Ami a tartalmat illeti:

  • Gyurcsányék lebontanák a kerítést és beengednék a migránsokat.
  • A magyar embereknek tudniuk kell Gyurcsányék terveiről.
  • Gyurcsányné. 
  • Nem akarják, hogy Brüsszel egyetlen fillért is fizessen a határvédelemért. 
  • Magyarország ellen áskálódik.
  • Bevándorláspárti baloldal.
  • Migránskvóta. 
  • Soros. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.