Kubatov: Hetedik-nyolcadik éve beszélünk arról, hogy nekünk itt a helyünk

sport
2019 augusztus 30., 06:31
comments 181

"Hetedik-nyolcadik éve beszélünk arról, hogy nekünk itt a helyünk, szeretnénk megmutatni magunkat Európában és ez most bekövetkezett, ez most jó érzés," mondta elérzékenyülve Kubatov Gábor M4-nek, miután a Ferencváros kiharcolta az Európa Liga főtáblájára jutást csütörtök este. A klubigazgató rögtön hozzátette:

"kár, hogy nem egy, vagy két évvel ezelőtt, mert akkor is azt éreztem, hogy érettek vagyunk rá."

A sikert Rebrovval, és az edző érkezése óta igazolt 11 játékossal indokolta. Szerinte a csapat most egy olyan szisztémát játszik, ami "modern labdarúgáshoz szükséges."

"Nem is azért hoztuk ide, hogy egy ilyen nice guy legyen, hanem azért hoztuk ide, mert eredményességet vártuk tőle. És az a futball, amit ma bemutattunk, az egy eredményes futball volt,"

hangsúlyozta Kubatov. De van még teendő, szerinte 

"kell ezen a csapaton még sokat erősíteni, hogy ez egy komoly erőt képviselhessen Európában."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.