Kubatov: Hetedik-nyolcadik éve beszélünk arról, hogy nekünk itt a helyünk

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

"Hetedik-nyolcadik éve beszélünk arról, hogy nekünk itt a helyünk, szeretnénk megmutatni magunkat Európában és ez most bekövetkezett, ez most jó érzés," mondta elérzékenyülve Kubatov Gábor M4-nek, miután a Ferencváros kiharcolta az Európa Liga főtáblájára jutást csütörtök este. A klubigazgató rögtön hozzátette:

"kár, hogy nem egy, vagy két évvel ezelőtt, mert akkor is azt éreztem, hogy érettek vagyunk rá."

A sikert Rebrovval, és az edző érkezése óta igazolt 11 játékossal indokolta. Szerinte a csapat most egy olyan szisztémát játszik, ami "modern labdarúgáshoz szükséges."

"Nem is azért hoztuk ide, hogy egy ilyen nice guy legyen, hanem azért hoztuk ide, mert eredményességet vártuk tőle. És az a futball, amit ma bemutattunk, az egy eredményes futball volt,"

hangsúlyozta Kubatov. De van még teendő, szerinte 

"kell ezen a csapaton még sokat erősíteni, hogy ez egy komoly erőt képviselhessen Európában."

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.