Lövöldözés volt Ráckevén

bűnügy
2019 augusztus 30., 2:30
comments 35

Két család esett egymásnak csütörtök este Ráckevén, az M1 beszámolója szerint a viszály hátterében drogügy állhatott. A vita tettlegességig fajult, puskákkal, késekkel és egyéb szúrószerszámokkal, köztük vasvillával mentek egymásra a riválisok. Több lövés is eldördült. Három ember sérült meg, egy személy életveszélyes állapotban van. Egy embert vasvillával támadtak meg, hozzá mentőhelikoptert kellett hívni.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI-nek elmondta, hogy 6 mentőautóval és 2 mentőhelikopterrel érkeztek a helyszínre, ahonnan kilenc embert szállítottak kórházba. Az elsődleges adatok szerint egy ember súlyos, nyolc pedig könnyebb sérüléseket szenvedett.

Az utcát, ahol az összetűzés történt, lezárta a TEK. (hirado.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt