Lövöldözés volt Ráckevén

bűnügy
2019 augusztus 30., 02:30
comments 35

Két család esett egymásnak csütörtök este Ráckevén, az M1 beszámolója szerint a viszály hátterében drogügy állhatott. A vita tettlegességig fajult, puskákkal, késekkel és egyéb szúrószerszámokkal, köztük vasvillával mentek egymásra a riválisok. Több lövés is eldördült. Három ember sérült meg, egy személy életveszélyes állapotban van. Egy embert vasvillával támadtak meg, hozzá mentőhelikoptert kellett hívni.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI-nek elmondta, hogy 6 mentőautóval és 2 mentőhelikopterrel érkeztek a helyszínre, ahonnan kilenc embert szállítottak kórházba. Az elsődleges adatok szerint egy ember súlyos, nyolc pedig könnyebb sérüléseket szenvedett.

Az utcát, ahol az összetűzés történt, lezárta a TEK. (hirado.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.